Toetreding Myriam Hendrickx tot het Gin Guilde

Myriam Hendrickx, Master Distiller bij Rutte Gin & Jenever, is op 4 mei 2023 toegetreden tot het Gin Guilde. De benoeming vond plaats in de historische Guildhall in Londen.

“Ik ben meer dan trots dat Myriam nu deel uitmaakt van dit prestigieuze gilde. Als de achtste generatie Rutte Master Distiller toont ze haar kunde en ervaring telkens weer door nieuwe en uitzonderlijke distillaten te creëren. Daarmee zet ze onze traditie van creativiteit en innovatiekracht haarfijn voort. Je benoeming is dik verdiend, Myriam”, zegt Mark de Witte, CEO van Koninklijke De Kuyper.

Het Gin Gilde, opgericht in 2012, heeft als doelstelling om wereldwijd distillateurs samen te brengen met partners in de industrie die betrokken zijn bij de productie, promotie, distributie en consumptie van gin. Door zich te committeren aan excellente gin distillatie en op te treden als conservator van de industrie, promoot en stimuleert het Gin Gilde deze spirit categorie.

share
Filter by keyboard_arrow_down