KONINKLIJKE DE KUYPER VOOR HET VIERDE JAAR OP RIJ BEKROOND MET “LIQUEUR PRODUCER OF THE YEAR’’ TIJDENS ISC 2022

 

Koninklijke De Kuyper is tijdens de International Spirits Challenge (ISC) 2022 voor de vierde keer op rij bekroond met de award voor “Liqueur Producer of the Year”. Een belangrijk deel van het premium likeuren portfolio van het Nederlandse familiebedrijf ontving een GOLD medaille tijdens de Tasting Awards.

Het merk Mandarine Napoléon, met een lange historie sinds 1892, ontving een DOUBLE GOLD medaille voor zijn unieke smaakcombinatie van mandarijn en cognac. Heering, wereldwijds eerste kersenlikeur en bartenders keuze, ontving een GOLD medaille, net als Acqua Bianca en MUYU Jasmine Verte. Verder ontvingen verschillende De Kuyper Likeuren, wereldwijd marktleider in cocktaillikeuren, in totaal 15 medailles waaronder GOLD voor Triple Sec, Pineapple en Grapefruit.

“Het feit dat we voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn uitgeroepen tot ‘Liqueur Producer of the Year’ maakt ons erg trots. Ons succes in de ISC-competitie van dit jaar is een sterk bewijs dat we op de goede weg zitten richting onze visie van ‘Own the cocktail'”, zegt Godelief van Erve, Global Marketing Director bij De Kuyper.

De ISC wordt door velen beschouwd als de meest gezaghebbende blinde tasting wedstrijd in de wereldwijde drankenindustrie. Het behalen van een medaille wordt gezien als een internationaal erkend kwaliteitsstempel.

share
Gefilterd op keyboard_arrow_down