DE KUYPER BENOEMT GODELIEF VAN ERVE TOT GLOBAL MARKETING DIRECTOR

Schiedam, mei 2022 – Godelief van Erve is per direct benoemd tot de nieuwe Global Marketing Director van Koninklijke De Kuyper. In haar nieuwe rol zal ze deel uitmaken van het Global Leadership Team van De Kuyper in Schiedam. De ervaren professional brengt meer dan 15 jaar marketingexpertise in de FMCG-industrie met zich mee. Van Erve begon haar carrière bij Sara Lee en vertolkte diverse functies bij Lamb Weston Meijer voordat ze in april 2019 bij De Kuyper in dienst trad als Global Marketing Manager.

Mark de Witte, CEO van De Kuyper, vertelt: “Ik ben verheugd om aan te kondigen dat we een zeer gekwalificeerde interne opvolger hebben gevonden voor deze belangrijke functie. Godelief heeft de afgelopen jaren een significante bijdrage geleverd aan het uitdragen van onze visie ‘Own the Cocktail’ om daarmee onze wereldwijde groei te waarborgen. We zijn overtuigd dat onze sterke merken in zeer goede handen zijn bij Godelief in de komende groeifase van het bedrijf.”

Van Erve treedt in de voetsporen van Albert de Heer die gedurende de overgangsperiode de rol van Global Business Development Director op zich neemt. Als de overgang is volbracht, geeft de Heer invulling aan zijn ambitie om een eigen bedrijf te starten waarbij het wereldwijde netwerk dat hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd, goed van pas zal komen. “Ik wil mijn diepe respect en dankbaarheid voor Albert uitspreken. Zowel voor de vele nieuwe producten en campagnes die hij de afgelopen 15 jaar voor De Kuyper heeft ontwikkeld als voor de waardevolle rol die hij op zich heeft genomen gedurende de enorme transitie die ons bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.”, zegt de Witte.

Koninklijke De Kuyper heeft meer dan 325 jaar expertise in het creëren van hoogwaardige likeuren en is voor het 3e jaar op een rij benoemd tot ‘Likeurproducent van het jaar’ door het internationaal gerenommeerde ISC. Nieuwsgierigheid en passie zijn de constante drijfveren achter innovatieve en succesvolle nieuwe productontwikkelingen. Met de visie ‘Own the Cocktail’ streeft het Nederlandse familiebedrijf er naar om geweldig smakende cocktails te bieden aan iedereen en voor elke gelegenheid.

share
Filter by keyboard_arrow_down