De Kuyper ontvangt predicaat “Koninklijk” voor wederom 25 jaar

Koning Willem-Alexander heeft Koninklijke De Kuyper opnieuw de titel Koninklijk toegekend voor nog 25 jaar. De Kuyper is al sinds 1995 Koninklijk en om dit predicaat te mogen blijven voeren, moet elke 25 jaar een bestendiging worden aangevraagd. Mark de Witte (CEO) en Ingeborg Reuser (HR Director) van De Kuyper ondertekenden de officiële documenten in aanwezigheid van de Schiedamse burgemeester Cor Lamers. Het predicaat wordt toegekend aan bekende bedrijven die een belangrijke rol spelen in hun vakgebied en een onberispelijke reputatie en solide financiële basis hebben. 

De Kuyper is in 1695 opgericht door Petrus de Kuyper en is een van de oudste, zelfstandige familiebedrijven in Nederland. De liefde voor ambachtelijk distilleren is al 325 jaar van generatie op generatie doorgegeven. Tegenwoordig is De Kuyper het nummer 1 cocktaillikeurmerk wereldwijd en is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. In lijn met de bedrijfsfilosofie stelt De Kuyper de cocktail centraal bij elk initiatief. In 2020 ontving De Kuyper voor het tweede jaar op rij de prestigieuze “Likeurproducent van het Jaar” award van de internationaal toonaangevende International Spirits Competition.

Mark de Witte, burgermeester van Schiedam Cor Lamers, Ingeborg Reuser (links naar rechts) in de directiekamer van Koninklijke De Kuyper.

share
Filter by keyboard_arrow_down