Horecapartners bundelen krachten ter ondersteuning van Nederlandse horeca

Horecapartners bundelen krachten ter ondersteuning van Nederlandse horeca

Vanwege de Covid-19 pandemie leven we in een onzekere tijd waarin het belangrijk is elkaar te steunen. Bij Koninklijke de Kuyper willen wij ons steentje bijdragen door onze partners en vrienden te steunen die hierdoor zwaar getroffen zijn. Met het initiatief genaamd ‘Help de Horeca’, slaat Koninklijke De Kuyper samen met Horeca Nederland en vele andere partners de handen ineen. Via het nieuwe platform www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Op deze manier krijgen ondernemers die zwaar zijn getroffen toch de broodnodige inkomsten binnen. Horecabezoekers kunnen de bonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. De bonnen zijn in feite een vooruitbetaalde reservering. Op deze manier kan iedereen zijn/haar favoriete bar of restaurant door deze lastige tijd heen helpen.

“Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel horecapartners zich bij dit initiatief hebben aangesloten, samen zijn we sterker en kunnen we écht het verschil maken, “ zegt Dirk Beljaarts, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland.

Meer weten? Bezoek www.helpdehoreca.nl voor meer informatie.

share
Gefilterd op keyboard_arrow_down