Rutte Sloe Gin nu wereldwijd verkrijgbaar!

Rutte Sloe gin is gebaseerd op een oud familierecept. Met een unieke productiemethode en een rijke smaak onderscheidt deze Sloe Gin zich van andere Sloe gins.

Dordrecht, oktober 2018 – De Nederlandse botanische distillateur Rutte voegt vandaag een nieuw product toe aan haar internationale lijn van sublieme gins en jenevers: Rutte Sloe Gin. Gemaakt met de beste, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en met de kennis en methodes vergaard door eeuwenoud vakmanschap, is de Rutte Sloe gin een gin met gebalanceerd en fruitig aroma.

Om de lancering te vieren, organiseerde Rutte op 17 en 18 oktober 2018 een evenement met intenationale pers. De journalisten ontdekten de oorsprong van gin en jenever door een interactief programma waarbij ze zelf de natuur in gingen om ingrediënten te plukken. Daarna volgde een heerlijk diner waarbij het eten werd gepaard met cocktails.

share
Filter by keyboard_arrow_down